Joulushoppailut

Julkaistu 19. joulukuuta 2022 klo 14.21

Päästiin J:n kanssa pitkästä aikaa kahdestaa shoppailemaan ja suunnattiinkin sen kunniaksi oikein Ideaparkkiin, Lempäälään. Ideaparkista kun saa käytännössä kaiken saman katon alta ja joulushoppailut hoituu helposti. Meiltä puuttui vielä jotakin pientä tytöille, kummitytölle ja sitten piti keksiä vielä jotakin myös mummuille ja papoille. Jotenkin näiden hommaamiseen on helpompi keskittyä, kun saa shoppailla ihan kahdestaan, eikä tarvitse samalla viihdyttää 2- ja 4-vuotiasta :D

Jipsulle piti hakea lumikin mekko ja kengät ja Miikulle frozen juomapullo, koska siskollakin on. Nämä saatiin kätevästi H&M:stä ja samalla keksittiin ostaa kummitytölle Tähkäpää mekko. Lisäksi Miikulle piti ostaa pinkki lumikola, jälleen kerran, koska siskollakin on. Tämä löytyi MiniManista.

Toiselle Papalle J keksi ontaa pienet, kolman askelman tikapuut sisäkäyttöön. Isomummulle ostetaan kukka vielä lähempänä joulua.

Mummuille ajateltiin ostaa jotkin hemmotteluhoidot, kiitoksena isosta avusta tyttöjen hoidon kanssa. Mummut is the best!

Toiselle papalle on vielä keksimättä, mutta onhan tässä vielä viisi päivää jouluun aikaa :D

Meidän joulushoppailut sujui niin hienosti ja nopsasti, että päätettiin käydä myös syömässä, kun kerrankin saataisiin syödä rauhassa ja suunnattiinkin Ideaparkin Pancho Villaan. Syötiin burgerit smash-pihvillä ja paholaisenhillolla ja ai että oli hyvää! Suosittelen!

J löysi itselleen kengät ja sitten suunnattiin mun joululahjan kimppuun, koska j halusi jotakin ostaa myös mulle <3 Ja löydettiin itsemme New Yorkerin alusvaateosastolta keräämässä ihania settejä kokeiltavaksi. Ja parastahan tässä on tietenkin se, että päästiin yhdessä pieneen sovituskoppiin lähekkäin testailemaan ja ihailemaan eri asuja... Ja löydettiin kolmet ihanat ja erilaiset setit, joista yhdet pääsi illalla vielä kotona perusteellisempaan testaukseen!

Mutta kaiken kaikkiaan ihana päivä tuli vietettyä aviomiehen kanssa ihan kahdestaan pitkästä aikaa ja kiva huomata, että meillä on edelleen hauskaa myös kahdestaan, vaikka tälläinen aika jää todella vähäiselle normaalissa arjessa.

Kirjoittelen ja kuvailen loppuja joululahjoja sitten vielä lähempänä joulua <3

Lisää kommentti

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Luo oma verkkosivustosi palvelussa Webador