Mitä on Kalliohelinää?

 

Täällä kirjoittaa Mira Kallio 32-vuotias ylöjärveläinen vaimo, tytär, sisko ja ystävä. Ja ennen kaikkea kahden pienen tytön äiti. Kalliohelinää sai alkukipinänsä vuonna -22 toukokuussa, kun meidän tuulimunaraskaus veti maton jalkojen alta. Siitä syttyi kipinä kirjoittamiseen ja vertaistuen jakamiseen.

 

Blogini kertoo rennolla otteella meidän nelihenkisen, pian viisihenkisen perheen elämästä ja arjen askareista tavarapaljouden ja siitä eroon pääsyn keskellä. Kalliohelinää on siis äidin ajatuspankki, jossa pohditaan äitiyttä ja lapsiarkea, kun mukana on erityisherkkä tyttö sekä parisuhdetta ja kaikkea näihin liittyvää. Välillä on tukka puurossa ja pissat pitkin lattiaa, mutta se kuuluu elämään. Tavoitteenani on vuoden 2023 aikana käydä läpi meidän koti niin, että jokaiselle tavaralle on oma paikkansa, kaapit ovat järjestyksessä ja näin helpottaa meidän normaalin arjen pyörittämistä lapsiperherumban keskellä! Suunta on siis kohti minimalismia, vaikka aivan niin pitkälle en usko olevani valmis menemään. Siihen suuntaan haluan kuitenkin yrittää.

 

Haluankin blogini kautta jakaa hyväksi todettuja vinkkejä lapsiperhearjessa ja kokemusteni pohjalta kertynyttä tietotaitoa erityisherkän lapsen kasvattajana. Tulevaisuudessa olisi tarjoitus lisätä omaa tieto- ja osaamispohjaa erityisherkän vanhempana ja kertoa oppejani täällä. Toivottavasti voisin olla vertaistukena teille muille lapsiarkea eläville, oli mukana sitten erityisherkkiä lapsosia tai ei.

 

Meidän tiimiin kuuluu Äiti -91, isä -88, tytöt 05/18 ja 03/20 + odotetaan vauvaa 02/24. Lisäksi toyvillakoirat Fiona vm. 2010 ja Kida vm. 2015.

 

Tervetuloa mukaan seuraamaan meidän lapsiperheen rentoa ja elämänmakuista seikkailua!

Tuu seuraamaan meidän kommelluksia myös instagramin puolelle, @_kalliohelinaa ja Blogit. fi:hin https://www.blogit.fi/kalliohelin%C3%A4%C3%A4