Syysloman suunnitelmat

Julkaistu 17. lokakuuta 2022 klo 10.27

Syysloman suunnitelmat: Meidän perheessä ei tällä syyslomalla oikeastaan lomaile sen kummemmin kukaan meistä, mutta on meillä silti jotain pientä kivaa suunniteltuna lapsille.

Lauantaina ajateltiin, että lapset saavat päättää mitä tehtäisiin. Ja yllätys, yllätys :D lapset halusivat Leo´s leikkimaahan, joka on meidän lasten ehdoton suosikki! Lauantaina aamupalan jälkeen siis suuntasimme auton nokan kohti Leossia ja pyysimme lasten kummitädin ja serkkutytön mukaan. <3

Käsi kädessä mennään. Ihana kuinka Jipsu huolehtii pikkusiskosta aina tälläisissä paikoissa, joissa Miikku saattaa hieman jännittää.

Leossin jälkeen menimme vielä syömään ravintolaan ja koska isin siipihammasta kolotti, suuntasimme Speakeasyyn.

Meidän syysloman suunnitelmat sisälsi myös isomman leikkitreffit hyvän päikkykaverin kanssa sunnuntaina, hän tuli meille aamupäivästä leikkimään.

Viikolla minä ja mies ollaan normaalisti töissä, mutta lapsilla on muutama vapaapäivä päiväkodista, because of ihana mummu ja kummitäti! Muutaman päivän lapset saavat olla mummulassa ja maanantaina meidän ihana kummitäti tulee omana vapaapäivänänsä hoitamaan meidän lapsia <3, vaikka on itse muut päivät päiväkodissa töissä! Hän vie tytöt leikkipuistoretkelle linja-autolla!! Lapset on innoissaan, kun pääsee normaalisti niin vähän julkisilla kulkemaan :D.

Ja seuraavana viikonloppuna saatetaan viedä tytöt vielä uiskentelemaan Ikaalisten kylpylään, että saadaan ylläpidettyä Turkissa saatua "uimataitoa". Sellaiset ovat meidän tämän syysloman suunnitelmat, katsotaan mitä keksitään ensivuonna! :D

Hyvää syyslomaa kaikille lomailijoille!

Lisää kommentti

Kommentit

Ei vielä kommentteja.